Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Blanes

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Marina Castilla

  Marina Castilla

  La Marina és una professora graduada en Filologia Anglesa que porta tres cursos treballant amb nosaltres. Li agraden molt els nens i és una persona dolça, dinàmica i motivada.

 • Tanya N. Nikolova

  Tanya N. Nikolova

  La Tanya va néixer a Bulgària però fa anys que viu a Blanes. Li agrada molt ensenyar i està molt contenta de formar part de l’equip. És molt dolça però alhora ferma. Treballa amb nosaltres des de 2015. Fa classes des de Sam fins a Animal Planet 2, i tant els més petits com els més grans estan molt a gust amb ella!

 • Natalia B. Wright

  Natalia B. Wright

  La Natalia és de mare anglesa i ha treballat anteriorment com a professora d’anglès. Té molta experiència amb nens i amb adolescents i fa les classes de manera molt professional. Porta grups de mètode i grups de Tradicional, en els dos se sent molt còmoda perquè assegura que treballar amb nens li encanta!

 • Naomi P. Davies

  Naomi P. Davies

  De mare anglesa, la Naomi ja porta des de l'any 2012 ensenyant amb nosaltres a Kids&Us; coneix molt bé el mètode, sempre està al dia i coneix a molts dels vostres nens i nenes. És una noia dinàmica i molt encoratjadora amb tots els alumnes, li agrada donar el màxim d’ella mateixa i que els nens i nenes també vulguin donar el màxim. A banda de donar classes, la Naomi també prepara als alumnes pels exàmens de Trinity: ho fa amb molta motivació i sempre animant als alumnes a que es posin a prova.

 • Laura Batlle Basart

  Laura Batlle Basart

  La Laura és la coordinadora acadèmica de Kids&Us Blanes. Porta treballant amb nosaltres des de l'estiu de 2012. Va començar fent classes als més petitons de la casa: als nens i nenes de la Llar d'infants Els Peixets. Ella és traductora de formació i porta la coordinació del centre de Blanes des de l'any 2015 i, tot i que, ara és la responsable dels aspectes més acadèmics i pedagògics dels nens/es mai no ha deixat de fer classe ja que li encanta poder ensenyar amb la metodologia Kids&Us i seguir aprenent amb cada personatge.

 • Carla Hernández

  Carla Hernández

  La Carla, directora de Kids&Us Blanes des del curs 2015-2016. És una persona molt alegre i somrient. Sempre està disposada a ajudar als altres. És graduada en Traducció i Interpretació per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i té un màster en Comunicació Politica i Institucional. Li agrada molt viatjar, aprendre i compartir moments amb la seva gent.

 • Alba Lanza

  Alba Lanza

  L'Alba és una professora riallera i plena d'energia. Enamorada dels idiomes, va estudiar Traducció i Interpretació a Madrid, la seva ciutat natal, i fa 5 anys que viu a Blanes. Li apassiona l'ensenyament, la música i els viatges. Ha viscut a Anglaterra i França i li encanta fer classes des dels més petits als més grans.

Compartiu-ho >