Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Blanes

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Marina Castilla

  Marina Castilla

  La Marina és una professora graduada en Filologia Anglesa que porta tres cursos treballant amb nosaltres. Li agraden molt els nens i és una persona dolça, dinàmica i motivada.

 • Tanya Nikolova

  Tanya Nikolova

  La Tanya va néixer a Bulgària però fa anys que viu a Blanes. Li agrada molt ensenyar i està molt contenta de formar part de l’equip. És molt dolça però alhora ferma. Treballa amb nosaltres des de 2015. Fa classes des de Sam fins a Animal Planet 2, i tant els més petits com els més grans estan molt a gust amb ella!

 • Natàlia Balaguer Wright

  Natàlia Balaguer Wright

  La Natàlia és de mare anglesa i ha treballat anteriorment com a professora d’anglès. Té molta experiència amb nens i amb adolescents i fa les classes de manera molt professional. Porta grups de mètode i grups de Tradicional, en els dos se sent molt còmoda perquè assegura que treballar amb nens li encanta!

 • Sam Waslander

  Sam Waslander

  En Sam és un noi molt dolç, d’arrels escoceses i que ha treballat com a professor amb nens i nenes anteriorment. És molt dinàmic a les classes i molt entusiasta amb totes les activitats. Li agrada que els nens s’ho passin bé amb ells, gaudeixin de l’anglès i aprenguin cada dia alguna cosa nova.Els alumnes l’aprecien molt!.

 • Naomi Punzano Davies

  Naomi Punzano Davies

  De mare anglesa, la Naomi ja porta sis anys ensenyant amb nosaltres a Kids&Us; coneix molt bé el mètode, sempre està al dia i coneix a molts dels vostres nens i nenes. És una noia dinàmica i molt encoratjadora amb tots els alumnes, li agrada donar el màxim d’ella mateixa i que els nens i nenes també vulguin donar al màxim. A banda de donar classes, la Naomi també prepara als alumnes pels exàmens de Trinity: ho fa amb molta motivació i sempre animant als alumnes a que es posin a prova.

 • Alba Lanza

  Alba Lanza

  L'Alba és una professora riallera i plena d'energia. Enamorada dels idiomes, va estudiar Traducció i Interpretació a Madrid, la seva ciutat natal, i fa 5 anys que viu a Blanes. Li apassiona l'ensenyament, la música i els viatges. Ha viscut a Anglaterra i França i li encanta fer classes des dels més petits als més majors.

Compartiu-ho >