Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Blanes

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Carla Hernández

  Carla Hernández

  La Carla, directora de Kids&Us Blanes des del curs 2015-2016. És una persona molt alegre i somrient. Sempre està disposada a ajudar als altres. És graduada en Traducció i Interpretació per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i té un màster en Comunicació Politica i Institucional. Li agrada molt viatjar, aprendre i compartir moments amb la seva gent.

 • Naomi P. Davies

  Naomi P. Davies

  De mare gal·lesa, la Naomi ja porta des del 2012 ensenyant amb nosaltres a Kids&Us. Actualment és la nostra coordinadora de Tweens&Teens (els grans) i és la cara del nou centre Tweens&Teens situat a un carrer de el centre Kids. A més, és formadora de Kids & Us, és a dir, que imparteix classes als futurs teachers de Kids&Us de tota Europa. Coneix molt bé el mètode, sempre està al dia i coneix a molts dels vostres nens i nenes. És una noia dinàmica i molt motivadora amb tots els alumnes. Li agrada donar el màxim d'ella mateixa i que els nens i les nenes també vulguin donar el màxim. A part de fer classes, la Naomi també prepara els alumnes per als exàmens de Trinity: ho fa amb molta motivació i sempre animant els alumnes a que es posin a prova.

 • Laura Batlle

  Laura Batlle

  La Laura és la coordinadora acadèmica dels alumnes externs de Kids&Us Blanes i Malgrat. Porta treballant amb nosaltres des de l'estiu del 2012. Va començar fent classes als més petits de la casa: els nens i nenes de la Llar d'Infants Els Peixets. És traductora de formació i s'encarrega de la coordinació del centre de Blanes des de l'any 2015 i, com que hem crescut tant, ha sigut necessari crear aquesta figura que s'encarregui de guiar i supervisar tot el que passa a les escoles a les quals anem a fer classe al migdia.

 • Tanya N. Nikolova

  Tanya N. Nikolova

  Tanya va néixer a Bulgària però fa anys que viu a Blanes. Des del curs 2019-2020 és la nostra coordinadora de Babies i de Kids. Li agrada molt ensenyar i està molt contenta de formar part de l'equip. És molt dolça però alhora ferma. Treballa amb nosaltres des de 2015.

 • Aina Mercader

  Aina Mercader

  L’Aina és la més jove de l’equip i aquest any ha començat a fer classes amb nosaltres a Kids&Us Blanes. Actualment estudia ciències polítiques i dret a la universitat Pompeu Fabra i, a la tarda, fa classes al nostre centre de Tweens&Teens. Anteriorment ja havia treballat fent classes. Li encanta ensenyar i per això intenta donar el màxim d’ella mateixa per treure tot el potencial dels nens i nenes!

 • Àngela Cozar

  Àngela Cozar

  Actualment, l’Àngela està acabant el Grau en Filologia Anglesa i, a la tarda, fa classes a diferents grups de Kids al nostre centre Kids&Us Blanes. A més, aquest curs s'ha iniciat amb les classes de Tweens. L'Àngela ha descobert que li encanta treballar amb nens i nenes i és una gran professora: molt implicada, molt divertida i molt atenta amb tots els seus alumnes i amb les famílies.

 • Cristina Balaguer

  Cristina Balaguer

  La Cristina és de mare anglesa, li apassiona la naturalesa i els animals. Li encanta treballar amb nens i adolescents i gaudeix molt de la nostra metodologia. Va començar a fer classes a Kids&Us el curs anterior. Majoritàriament dona classes als nostres Tween&Teens, tot i que també fa algunes classes als grups de Kids els migdies als centres externs.

 • Elisabeth Cano

  Elisabeth Cano

  Elisabeth va començar a fer classes a Kids & Us Blanes el curs 2018-2019 a nens d'entre 5 i 12 anys. Actualment, és qui ensenya a gran part dels tweens & Teens ubicats a les escoles i al centre Kids. És traductora i també prepara a alumnes per a exàmens oficials. Li encanta estar amb els nens i nenes d'entre 4 i 7 anys a Fun Weeks

 • Lisa St Aubyn

  Lisa St Aubyn

  La Lisa és holandesa, de pare britànic i viu a prop de Blanes des de fa molts anys. Després d’haver treballat com a educadora social amb nens i adolescents amb necessitats especials, va decidir donar el salt a la docència per poder combinar les seves dues passions: l’educació i l’anglès. Durant els últims 3 anys, ha estat treballant a Kids&Us. A partir d’aquest any passa la major part del seu temps ensenyant als Tweens&Teens a Blanes.

 • Lluís Obradors

  Lluís Obradors

  En Lluís és teacher de Kids&Us Blanes des del 2019 i ja havia format a nens, adolescents i adults durant molts anys, no només a Catalunya, sinó també a Brasil. És molt pacient i molt dedicat a tots els alumnes a qui fa classe. Actualment fa grups de Ben&Brenda, Tweens, Tradicionals i One to One tant a les escoles com a la tarda al nostre centre. Li encanta fer storytimes i s’ho passa molt bé a cada classe que fa.

 • Luciana Tronfi

  Luciana Tronfi

  La Luciana ve des d’Argentina i és el segon curs que fa classe amb nosaltres a Kids&Us Blanes. És traductora i, anteriorment ella ja havia donat classes. Està encantada amb la metodologia i gaudeix moltíssim amb totes les classes que fa. Aquest curs s'ha estrenant fent classes als cursos de Tweens&Teens i també és la professora de Babies. Els més petitons l’adoren i els grans amb ella s’ho passen genial!

 • Mariona Jubany

  Mariona Jubany

  La Mariona es reincorpora al nostre equip de Kids&Us Canet. És llicenciada en Master of Arts (Englisht Literature and History of Art) University of Glasgow i li apasiona poder ensenyar anglès.

 • Natalia B. Wright

  Natalia B. Wright

  La Natalia és de mare anglesa i ha treballat anteriorment com a professora d'anglès. Porta a Kids&Us Blanes des del 2015 i té molta experiència amb nens i amb adolescents; fa les classes de manera molt professional. Té grups de mètode i grups de Tradicional, en els dos se sent molt còmoda perquè assegura que treballar amb nens li encanta.

 • Pía Ricciardi

  Pía Ricciardi

  La Pía es va graduar a Argentina de professora d’anglès al 2013. Treballa al centre Kids&Us Blanes des del curs 2019-2020- Gaudeix fent classes amb els més petits, però també fa classes amb grups de mètode Tradicional i classes individuals. És una professora molt entusiasta i alegre i s’ho passa pipa a l’estiu amb les Fun Weeks i fent storytimes.

 • Sílvia Fernández

  Sílvia Fernández

  La Silvia és una noia alegre, afectuosa i positiva. La seva passió per l’anglès i els nens va començar quan al 2012 va viatjar a Canterbury, Regne Unit. Allà hi va viure durant 8 anys i va fer de au pair durant dos anys. Més endavant va fer un curs per ser professora d’anglès com a segona llengua, el CELTA. Li agrada la música, la lectura i passejar per la muntanya i el mar.

Compartiu-ho >